Leppel Arrangementen

ONLINE (TICKETS KAUFEN) OF BEL NU MET HANS KROEZE (+31 6 55778554) (tot 20.00 uur)
Bezoekt u Leppel Fietsival en u komt per auto naar ons toe, dan kunt u bij ons een fiets huren om Leppel te beleven. U kunt ook overnachten in een hotel, caravan, trekkershut, bungalow of op een camping in de omgeving van de route. Met daarbij ook een fiets voor de fietstocht langs het Fietsival. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk!

FIETSHUUR TUBBERGEN

Huur vanaf centrum Tubbergen een fiets om de Leppel fietsroute te fietsen en de spots met alle optredens te bezoeken. U heeft zo toegang tot het gehele Fietsival.

Arrangement 1: Fietshuur en entree 20 juni

Huur een fiets en beleef het Leppel Fietsival op 20 juni. U haalt de fiets op bij Fietscity in Tubbergen Grotestraat 50. Fiets halen tussen 10.00 en 11.00 uur. Fiets inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur of tussen 24.00 en 01.00 (als u het feest op de Grenze spot 's avonds ook gaat bezoeken). Prijs € 26,- per fiets/entree.

Arrangement 2: Fietshuur en entree 21 juni

Huur een fiets en beleef het Leppel Fietsival op 21 juni. U haalt de fiets op bij Fietscity in Tubbergen Grotestraat 50. Fiets halen tussen 10.00 en 11.00 uur. Fiets inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur. Prijs € 26,- per fiets/entree.

FIETSHUUR UELSEN

Huur vanaf centrum Uelsen een fiets om de Leppel fietsroute te fietsen en de spots met alle optredens te bezoeken. U heeft zo toegang tot het gehele fietsival.

Arrangement 3: Fietshuur Tubbergen en entree 20 juni

Huur een fiets en beleef het Leppel Fietsival op 20 juni. U haalt de fiets op bij Backerei Meier in Uelsen am Markt 4 (bij de kerk). Fiets halen tussen 10.00 en 11.00 uur. Fiets inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur of tussen 24.00 en 01.00 (als u het feest op de Grenze spot 's avonds ook gaat bezoeken). Prijs € 26,- per fiets/entree.

Arrangement 4: Fietshuur Uelsen en entree 21 juni

Huur een fiets en beleef het Leppel Fietsival op 21 juni. U haalt de fiets op bij Backerei Meier in Uelsen am Markt 4 (bij dekerk). Fiets halen tussen 10.00 en 11.00 uur. Fiets inleveren tussen 19.00 en 20.00 uur. Prijs € 26,- per fiets/entree.

OVERNACHTINGEN, FIETSHUUR EN ENTREE

Arrangement 5: Twee overnachtingen bij hotel Tante Sien in Vasse. Aankomst 19 juni. Huur fietsen 2 dagen en entree

U verblijft in het comfortabele 3-sterren hotel Tante Sien, gelegen aan de route van Leppel Fietsival. Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in Twente en omstreken. Kijk voor meer info www.tantesien.nl. U komt aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 nachten op basis van verblijf in een 2-persoons kamer met 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens beschikt u de zaterdag en zondag over een fiets om het Leppel Fietsival te bezoeken en heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Prijs € 87,50 p.p.

Arrangement 6: Drie overnachtingen in een Trekkershut bij Recreatiepark ‘n Kaps in Tubbergen. Aankomst 19 juni. Huur fietsen 2 dagen en entree

U verblijft in het comfortabele Recreatiepark 'n Kaps, gelegen dichtbij de route van Leppel Fietsival. Gemoedelijke familiecamping, waar het groen is en de mensen gastvrij zijn. Kijk voor meer info op www.kaps.nl. U komt 19 juni aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 of 3 nachten in een trekkershut met 2 personen. Tevens beschikt u de zaterdag en zondag over een fiets om het Leppel Fietsival te bezoeken en heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Ook de eindschoonmaak, bedlinnen, en toeristenbelasting is inbegrepen. Prijs € 149,- totaal.

Arrangement 7: Drie overnachtingen in een Caravan bij Recreatiepark ‘n Kaps in Tubbergen. Aankomst 19 juni. Huur fietsen 2 dagen en entree

U verblijft in het comfortabele Recreatiepark 'n Kaps, gelegen dichtbij de route van Leppel Fietsival. Gemoedelijke familiecamping, waar het groen is en de mensen gastvrij zijn. Kijk voor meer info op www.kaps.nl. U komt 19 juni aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 of 3 nachten in een mooie caravan met 2 personen. Tevens beschikt u de zaterdag en zondag over een fiets om het Leppel Fietsival te bezoeken en heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Ook de eindschoonmaak, bedlinnen, en toeristenbelasting is inbegrepen. Prijs € 249,- totaal.

Arrangement 8: Drie overnachtingen in een Bungalow bij Recreatiepark ‘n Kaps in Tubbergen. Aankomst 19 juni. Huur fietsen 2 dagen en entree

U verblijft in het comfortabele Recreatiepark 'n Kaps, gelegen dichtbij de route van Leppel Fietsival. Gemoedelijke familiecamping, waar het groen is en de mensen gastvrij zijn. Kijk voor meer info op www.kaps.nl. U komt 19 juni aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 of 3 nachten in een luxe bungalow met 2 personen. Tevens beschikt u de zaterdag en zondag over een fiets om het Leppel Fietsival te bezoeken en heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Ook de eindschoonmaak, bedlinnen, en toeristenbelasting is inbegrepen. Prijs € 329,- totaal.

Arrangement 9: Drie overnachtingen op de camping bij Recreatiepark ‘n Kaps in Tubbergen. Aankomst 19 juni en Leppel entree

U verblijft in het comfortabele Recreatiepark 'n Kaps, gelegen dichtbij de route van Leppel Fietsival. Gemoedelijke familiecamping, waar het groen is en de mensen gastvrij zijn. Kijk voor meer info op www.kaps.nl. U komt 19 juni aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 of 3 nachten in uw eigen tent/caravan op een campingplaats met 2 personen. Tevens heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Ook de toeristenbelasting is inbegrepen. Prijs € 69,- totaal.

Arrangement 10: Twee overnachtingen op de camping de Tutenberg in Vasse met aankomst 19 juni en entree voor het Fietsival.

U verblijft op de mooi gelegen camping de Tutenberg, glooiend tegen de bossen dichtbij Vasse en gelegen aan de route van Leppel Fietsival. Gemoedelijke familiecamping, waar de mensen nog tijd voor u hebben. Kijk voor meer info op www.detutenberg.nl. U komt 19 juni aan vanaf 14.00 uur. U verblijft 2 nachten in uw eigen tent/caravan op een campingplaats met 2 personen en maakt gebruik van het kennismakingsarrangement. Tevens heeft u onbeperkt entree voor het gehele Fietsival. Ook de toeristenbelasting is inbegrepen. Prijs € 45,- totaal.

Heeft u vragen over de arrangementen bel dan met 06 55778554 (t/m 20.00 uur).