Veelgestelde vragen

Waar kan ik tickets kopen?

TICKETS online, VVV Tubbergen, Uelsen Touristik en bij de ingang van elke spot.

Hoe laat beginnen de acts langs de route?

De acts langs de route zijn te zien tussen 11.00 - 17.00 uur.

Waar vind ik een parkeerplaats voor mijn auto?

LEPPEL FIETSROUTE + PARKEERPLAATSEN - PDF

Kan ik met mijn auto met fietsendrager komen?

LEPPEL FIETSROUTE + PARKEERPLAATSEN - PDF. Ja dat kan zeker. Fietsen van de drager en genieten maar.

Waar moet ik starten met fietsen?

Je kunt overal op de route beginnen. Er zijn aangewezen parkeerplaatsen waar je je auto met fietsendrager kunt parkeren.Vandaar bereik je gemakkelijk de Leppelroute.

Kan ik fietsen en/of e-bikes huren?

Dat kan in Tubbergen en in Uelsen. Klik op Leppel Arrangementen.

Kan ik met mijn auto de route rijden?

Nee. Voor ieders veiligheid is het absoluut niet de bedoeling dat festivalbezoekers de route per eigen auto afleggen. De weg is wel openbaar (ook tijdens Leppel Fietsival) Dus er zal 'vreemd' verkeer over delen van de route kunnen rijden. Houd daar rekening mee. De organisatie van Leppel heeft wel toestemming om per auto langs de route te rijden.

Hoe laat sluiten de Leppelspots?

Op zaterdag sluiten Bronzezeithof en Molen van Frans om 19.00 uur. Grenze blijft open tot 01.00 uur. Op zondag sluiten alle spots om 19.00 uur.

Munten of contant betalen?

Wij werken op de Leppelspots met (breekbare) munten die bij de ingang van alle Leppelspots te koop zijn voor € 2,- per munt. Als u onderweg bent en geen munten (meer) hebt kunt langs de route ook contant betalen. Munten terugwisselen voor contant geld is niet mogelijk.

Kan ik met een Pinpas betalen op Leppel Fietsival?

Helaas hebben wij daar geen mogelijkheden voor. Denk er dus aan om contant geld mee te nemen als u munten wilt kopen voor uw drankjes en lekkere versnaperingen.

Tickets

Leppel Fietsival is een fietshappenning voor het hele gezin. Het wordt bijzonder voor jong en oud met mooie optredens én leuke kinderactiviteiten. Om het voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken Leppel Fietsival te bezoeken en door bijkomende sponsorinkomsten hebben we besloten om de entreeprijs voor 18 jaar en ouder sterk te verlagen en kinderen tot en met 17 jaar zelfs gratis toe te laten. TICKETS